Barbecues en haarden

Barbecues en haarden

Veel mensen vinden het gezellig om tijdens lange zwoele zomeravonden lang in de tuin te zitten. Als het dan ’s avonds toch net wat te fris wordt om buiten te zitten kunt u een sfeervolle haard aanschaffen. De warmte van een tuinhaard kan net voldoende zijn om het aangenaam te maken op uw terras. En natuurlijk is het ook heel gezellig om de barbecue aan te steken en lekker met zijn allen vlees te braden. Barbecues en haarden vindt u dan ook volop in de webwinkel van Tuinartikelen Zwolle.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13,50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

De mooiste barbecues en haarden voor uw tuin

U vindt de mooiste tuinhaarden en de beste barbecues in onze webwinkel. Wij verkopen daarnaast ook allerlei handige accessoires. En natuurlijk wilt u voor uw tuinhaard een voorraadje hout opslaan. Het hout moet droog liggen zodat u het indien gewenst meteen kunt gebruiken. Kies dan voor een handige houtopslag waarvoor u altijd wel een hoekje in de tuin kunt vinden. Zo kunt u een voorraad hout opslaan en kunt u op ieder gewenst moment uw tuinhaard aansteken. Op onze barbecues bereidt u de heerlijkste gerechten, het wordt weer ouderwets genieten zodra het weer het toelaat.

Bestel uw Barbecue of haard nu eenvoudig online

Bent u op zoek naar een mooie haard of een functionele barbecue voor in de tuin? Dan bent u hier aan het juiste adres. Als u vragen heeft over welke haard u het beste kunt kopen, of welke barbecue de beste is, dan kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op de website. Of bel ons tussen 8.00 en 20.00 uur op telefoonnummer 06-30269434. Wij adviseren u graag en goed.