Bemesting bestellen

Bemesting

Om uw tuin en de planten, bomen en struiken in goede conditie te houden is bemesting erg belangrijk. Alleen als de grond waarin de planten staan van goede kwaliteit is zullen uw planten en struiken optimaal tot bloei komen. Daarom raden wij aan om uw tuin van bemesting te voorzien op vaste momenten. Zorg dat uw planten die winterhard zijn in goede conditie de koude maanden in gaan zodat ze in het voorjaar weer tot volle bloei kunnen komen. En als de planten na de winter weer in bloei staan hebben ze extra voeding nodig om hun bloemenpracht zo lang mogelijk vast te kunnen houden.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13.50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Meer plezier van uw tuin met goede bemesting

Wanneer u veel zorg en tijd besteedt aan het inrichten van uw tuin dan wilt u daar natuurlijk ook zo lang en zo veel mogelijk plezier van hebben. Het schiet niet op dat de planten snel dood gaan en u ze weer moet vervangen. Zorg daarom dat uw planten het goed naar hun zin hebben in uw tuin. Dat doet u onder andere door voor goede bemesting te zorgen. Door de grond van goede voeding te voorzien zullen uw planten goed gedijen en hun mooiste bloemen geven. Door goede bemesting van de tuin blijven planten langer in leven. Ook eenjarige planten zullen het hele seizoen hun mooiste bloemen laten zien als u ze plant in goed bemeste aarde.

Koop de beste bemesting nu online

Tuinartikelen Zwolle heeft de beste kwaliteit bemesting voor uw tuin. Zowel voor uw gazon als voor uw sierplanten. Heeft u vragen over het bemesten van uw tuin, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-30269434 tussen 8.00 en 20.00 uur. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.