Beplanting Zwolle

Beplanting

De tuin voorzien van beplanting vinden veel mensen een leuke bezigheid. Vooral in het voorjaar trekken veel mensen er op uit naar een winkel in tuinartikelen om nieuwe beplanting uit te zoeken voor de tuin.  Welke planten u kiest hangt natuurlijk allereerst af van uw persoonlijke voorkeur. Maar er zijn ook andere factoren waarmee u rekening moet houden als het gaat om de aanschaf van beplanting.

Verschillende container en potmaten:Achter een plantmaat vindt u vaak een code zoals P9 of C10.
Dit is een aanduiding van de potmaat waar de plant in staat.
De "C" staat voor container en het getal erachter geeft de inhoud in liters weer. Staat er b.v. C10, dan betekent dit een 10 liter container.
De "P" staat voor potmaat. Het getal achter de "P" geeft de maat aan in centimeters. Staat er b.v. P17, dan wilt dit zeggen dat de potmaat een afmeting heeft van 17x17 cm.

Verzendkosten van uw beplanting:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13.50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Kies de juiste beplanting voor uw tuin

Het is belangrijk om bij het uitzoeken van beplanting voor uw tuin goed te kijken naar de mogelijkheden. Voor iedere plant gelden andere voorwaarden als het gaat om de soort grond waarin hij gezet moet worden, de hoeveelheid zonlicht en het eventueel samengaan met andere planten. Er zijn planten die elkaar minder goed verdragen en dan is het verstandig om deze niet dicht in elkaars buurt te zetten. U kunt ze natuurlijk wel gebruiken voor de tuin, als u meer ruimte heeft en deze planten wat verder uit elkaar te plaatsen. Daarnaast zijn er planten die elkaar juist nodig hebben.

Zoek nu de mooiste planten uit voor uw tuin

U vindt in onze webwinkel een uitgebreide collectie planten, zowel eenjarige seizoenplanten als winterharde vaste planten waar u mits u ze de juiste verzorging geeft jarenlang plezier van zult hebben. Heeft u vragen dan zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur op telefoonnummer 06-30269434. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier op de website. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht reageren.