Haagplanten

De perfecte haag

Een mooie natuurlijke afscheiding creërt u met een haag. U kunt kiezen voor een wintergroene haag zoals de buxus, conifeer of een taxus zodat u het hele jaar groen in uw tuin heeft.Terwijl bij een beukenhaag het blad wel verkleurd in de herfst maar het blad pas in de lente verliest als het nieuwe blad begint te groeien.
 

Hoogte van de haag

Maar ook de hoogte van de door u gewenste haag is uiteraard belangrijk. Wilt u een hoge haag dan is de laurier of conifeer uitermate geschikt,met een wat hogere maat plant creërt u gelijk een behoorlijk dichte haag. Voor een lagere haag leent de buxus of taxus zich perfect.

 

Verschillende container en potmaten:

Achter een plantmaat vindt u vaak een code zoals P9 of C10. Dit is een aanduiding van de potmaat waar de plant in staat.
De "C" staat voor container en het getal erachter geeft de inhoud in liters weer. Staat er b.v. C10, dan betekent dit een 10 liter container.
De "P" staat voor potmaat. Het getal achter de "P" geeft de maat aan in centimeters. Staat er b.v. P17, dan wilt dit zeggen dat de potmaat een afmeting heeft van 17x17 cm.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13.50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Aanplanten van de haag

Kunt of wilt u het aanplanten van de haag niet zelf doen, ook dan kunt u bij ons terecht. Tuinartikelenzwolle is een onderdeel van Hoveniersbedrijf Treep en onze ervaren hoveniers kunnen in overleg met u de haag voor u aanplanten. Ook voor het onderhoud van uw haag of andere werkzaamheden in uw tuin kunt u bij ons terecht.