Heesters

Een heester in uw tuin.

Een heester is samen met de boom de basis van uw tuin, zij zorgen voor volume en kleur in uw tuin.
De heester is een sfeermaker in de tuin en makkelijk in onderhoud waardoor u er jaren lang plezier van heeft en hij eigenlijk in geen enkeie tuin mag ontbreken. Kiest u voor een heester dan kiest u voor kleur, geur en gezelligheid in uw tuin.

 

Verschillende container en potmaten:

Achter een plantmaat vindt u vaak een code zoals P9 of C10. Dit is een aanduiding van de potmaat waar de plant in staat.
De "C" staat voor container en het getal erachter geeft de inhoud in liters weer. Staat er b.v. C10, dan betekent dit een 10 liter container.
De "P" staat voor potmaat. Het getal achter de "P" geeft de maat aan in centimeters. Staat er b.v. P17, dan wilt dit zeggen dat de potmaat een afmeting heeft van 17x17 cm.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13.50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Soorten heesters.

Heesters zijn er in ontelbare maten en kleuren zodat er altijd wel een heester is die uw tuin sfeer geeft. Wilt u meer leven in uw tuin dan maakt u met de heester een juiste keuze, ze trekken insecten, vogels en vlinders naar uw tuin.
 

Het bestellen van uw heester.

Het bestellen van uw heester kan zeer eenvoudig bij tuinartikelenzwolle.nl. En besteld u voor €300 of meer dan wordt de bestelling gratis bij u thuis bezorgd.
De heester wordt dan op zorgvuldige wijze bij u thuisbezorgd.