Klimplanten

Wat kunt u doen met een muur of schutting?

Bent u in het bezit van een muur of schutting maar wilt een liever groen zonder een haag te plaatsen? Dan is de klimplant de perfecte oplossing.
De klimplant klimt bij de muur of schutting omhoog zodat de plant na verloop van tijd uw schutting of muur volledig zal bedekken. veel gebruikte klimmers zijn de hedera en de clematis maar heeft u al eens gedacht aan een kiwi of druivenplant?

Verschillende container en potmaten:

Achter een plantmaat vindt u vaak een code zoals P9 of C10. Dit is een aanduiding van de potmaat waar de plant in staat.
De "C" staat voor container en het getal erachter geeft de inhoud in liters weer. Staat er b.v. C10, dan betekent dit een 10 liter container.
De "P" staat voor potmaat. Het getal achter de "P" geeft de maat aan in centimeters. Staat er b.v. P17, dan wilt dit zeggen dat de potmaat een afmeting heeft van 17x17 cm.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13.50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Zelfhechtende of rankende klimmers?

Zelfhechtende klimmers hechten zich aan de ondergrond (schutting of muur) vast en klimmen zo naar boven of naar waar u de plant heen geleid. Rankende klimmers hebben een steun nodig waar u de plant aan vast bind en zo geleid. Dat kan een stuk betongaas zijn maar ook een paal van bijvoorbeeld een pergola.