Rhododendron

 

De Rhododendron

De Rhododendron is een prachtige heester met een zeer rijke bloemenpracht in het voorjaar. De Rhododendron is in zeer veel kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd wel een Rhododendron is die bij de kleur samenstelling van uw tuin past. De meeste soorten zijn groenblijvend zodat u ook in de winter groen in de tuin heeft staan.

Verschillende container en potmaten:

Achter een plantmaat vindt u vaak een code zoals P9 of C10. Dit is een aanduiding van de potmaat waar de plant in staat.
De "C" staat voor container en het getal erachter geeft de inhoud in liters weer. Staat er b.v. C10, dan betekent dit een 10 liter container.
De "P" staat voor potmaat. Het getal achter de "P" geeft de maat aan in centimeters. Staat er b.v. P17, dan wilt dit zeggen dat de potmaat een afmeting heeft van 17x17 cm.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13.50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Snoeien Rhododendron.

Soms is het nodig om de Rhododendron te snoeien, bijvoorbeeld als hij de groot wordt of slecht bloeit. De beste tijd om te snoeien is direct na de bloei, mei- juni dus.
Snoeit u later dan is er grote kans dat de Rhododendron het jaar daar op geen bloemen geeft.

Bestellen Rhododendron.

Bij Tuinartikelenzwolle hebben we een groot assortiment Rhododendrons waar u met de juise verzorging jarenlang plezier van zult hebben.
Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag.