Siergrassen

Siergrassen

Bij de invulling van uw tuin denkt u misschien niet meteen aan siergrassen maar het is een plant die voor sfeer zorgt in uw tuin.
De combinatie van siergrassen met bloeiende planten geven uw tuin een natuurlijke uitstraling en zijn ook in de winter een lust voor het oog om naar te kijken.


Verschillende container en potmaten:

Achter een plantmaat vindt u vaak een code zoals P9 of C10. Dit is een aanduiding van de potmaat waar de plant in staat.
De "C" staat voor container en het getal erachter geeft de inhoud in liters weer. Staat er b.v. C10, dan betekent dit een 10 liter container.
De "P" staat voor potmaat. Het getal achter de "P" geeft de maat aan in centimeters. Staat er b.v. P17, dan wilt dit zeggen dat de potmaat een afmeting heeft van 17x17 cm.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13.50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Onderhoud van siergrassen

Het onderhoud van siergrassen is minimaal. Begin Maart snoeit u de niet groenblijvende plant net boven de grond, daarna loopt de plant weer uit.
Bij de groenblijvende plant hoeft u alleen maar af en toe het oude blad weg te halen en wat onderhoudsnoei te plegen. Siergrassen zijn dus uitermate geschikt voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Advies over siergrassen

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten siergrassen of wilt u graag weten welke siergrassen er bij uw tuin passen, neemt u dan gerust contact met ons op voor advies. Tuinartikelenzwolle.nl helpt u graag.