Bloembakken

Bloembakken

Wilt u in uw tuin vrolijke en lang bloeiende eenjarige planten zetten? En heeft u niet heel veel open grond waar u deze planten kunt zetten? Maak dan gebruik van sierlijke bloembakken. Vooral eenjarige planten doen het prima in een bak en zullen mits goed verzorgd het hele seizoen hun bloemen geven. Bloembakken kunt u natuurlijk ook prima plaatsen op een balkon, terras of dakterras. Overal waar u geen open grond beschikbaar heeft maar waar u wel gezellige planten wilt plaatsen kunt u gebruik maken van bloembakken.

Verzendkosten van uw bestelling:

 • tot 10 kg -> € 7.25
 • 10 tot 30 kg -> € 13,50
 • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • ALU cleaner
  Onderhoudsmiddel aluminium producten .....
  Excl. BTW: €13,22 €16,00
 • CorTen vernis
  Om het product te behandelen moet het opppervlak vr...
  Excl. BTW: €14,71 €17,80
 • Poly Care
  Onderhoudsmiddel voor polyester. 0.5 liter. .....
  Excl. BTW: €22,40 €27,10
 • Buxus
  De buxus is een prachtige tijdloze bak waarvan de s...
  Excl. BTW: €59,84 €72,41
 • Andes
  De Andes is een vierkante bak van 22 mm CorTen staa...
  Excl. BTW: €82,60 €99,95
 • Canna
  De Canna is een ronde taps toelopende bak waarvan d...
  Excl. BTW: €86,94 €105,20

Bloembakken van verschillende materialen

Bloembakken worden gemaakt van verschillende materialen. U kunt kiezen voor polyester bakken. Deze kunt u na het seizoen leeg maken en opbergen tot het voorjaar weer komt en u ze weer gaat vullen. Maar u kunt ook kiezen voor bakken die u ook in de winter buiten kunt laten staan. Deze bakken zijn gemaakt van hout, verzinkt staal of beton. Het hangt natuurlijk van uw persoonlijke smaak af en de ruimte die u beschikbaar heeft in uw tuin of op uw balkon.

Vrolijk uw tuin op met decoratieve bloembakken

Bestel nu direct in de webshop van Tuinartikelen Zwolle de leukste bloembakken voor uw tuin. En als u dan toch aan het shoppen bent kunt u ook meteen leuke beplanting uitzoeken voor in deze bakken. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd. Heeft u vragen, maak dan gebruik van het contactformulier op onze website of bel ons tussen 8.00 en 20.00 uur op telefoonnummer 06-30269434. Wij zullen ons best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.