Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding

Zodra de winter zijn intrede doet kan het glad worden door sneeuw of ijs. U bent volgens de wet zelf verantwoordelijk voor het sneeuw- en ijsvrij houden van de stoep voor uw huis. Doet u dit niet en iemand komt ten val dan kunt u voor de geleden schade worden aangesproken. Zo ver komt het gelukkig meestal niet. Maar u wilt natuurlijk ook zelf graag veilig van uw tuinpad gebruik kunnen maken. En als u een winkel of ander bedrijf heeft dan wilt u natuurlijk niet dat uw klanten niet meer komen omdat het terrein voor uw bedrijf onbegaanbaar is vanwege gladheid. Daarom kunt u bij ons voordelig strooizout bestellen om ervoor te zorgen dat iedereen weer veilig over straat kan.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13,50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • strooizout
    25 kg zak strooizout ter bestrijding van gladheid o...
    Excl. BTW: €5,74 €6,95

Gladheidsbestrijding laten uitvoeren

Bent u zelf niet in staat om de gladheid te bestrijden dan kunt u hiervoor een beroep doen op Tuinartikelen Zwolle. Wij komen bij uw huis, winkel of bedrijf langs om te strooien tegen de gladheid. Indien nodig doen wij dit uiteraard meerdere malen. U kunt ons hiervoor bellen en dan kunnen wij u direct informeren over onze scherpe tarieven voor deze dienstverlening. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar en is uw huis of bedrijf altijd voor iedereen goed bereikbaar.

Wilt u gebruik maken van onze service voor gladheidsbestrijding?

Denkt u dat het ook wel wat voor u is, professionele gladheidsbestrijding? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-30269434. Wij leveren uiteraard maatwerk en overleggen met u wat uw wensen zijn. Wilt u zelf de gladheid bestrijden dan kunt u bij ons een grote baal strooizout met maar liefst 25 kg bestellen. Zo kunt u de hele winter vooruit. Heeft u vragen dan kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.