Graszoden

Graszoden

Model: Graszoden
Beschikbaarheid:
Op voorraad

Vanaf: €3,00 Excl. BTW: €2,83

Beschikbare opties:

Omschrijving

Graszoden

Direct een prachtig gazon? Kies voor het gemak van graszoden en geniet dezelfde dag nog van een prachtig nieuw gazon die jaren meegaat. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om graszaad in te zaaien, maar dit kost tijd. Daarnaast loopt u het risico dat een deel niet goed aanslaat of wordt opgegeten door vogels, waardoor er gelijk al kale plekken in uw gazon ontstaan. Er zal op dat moment dus weer bijgezaaid moeten worden. Met graszoden van Tuinartikelen Zwolle hebt u in een handomdraai een nieuw gazon.

Graszoden kopen hoeft niet duur te zijn

Een graszode biedt een hoop gemak en bespaart veel tijd ten opzichte van graszaad. Voor € 3.00 per vierkante meter koopt u bij Tuinartikelen Zwolle graszoden. Wilt u het nog eenvoudiger? We kunnen ook bij u langskomen met de graszoden en ze gelijk voor u leggen, en de eventueel oude graszoden of het onkruid voor u weghalen.

Zelf leggen van de graszoden

Voor het leggen van graszoden is vooral een goede voorbereiding van belang. Zorg dat de grond goed is geëgaliseerd en het onkruid is verwijderd. De wortels van de graszoden schieten zo'n 5 tot 10 cm. de grond in, dus het is van belang dat minimaal de eerste 10 centimeter van de ondergrond goede vruchtbare grond is. Is de grond goed geprepareerd? Begin dan in de hoek met het uitrollen van de graszoden en leg ze goed met de naden tegen elkaar aan. Het bijsnijden van de graszoden kan eenvoudig met een keukenmes of spa. Nadat u de graszoden hebt gelegd is het goed om de zoden nog even aan te rollen of aan te drukken met bijvoorbeeld een lange rechte plank. Dit zodat de zoden goed contact maken met de ondergrond.

Meer tips over het leggen van graszoden of wilt u graag dat wij dit voor u doen? Neemt u dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

De bezorgkosten van graszoden bedraagt € 50.00

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed