Waterelementen tuin

Waterelementen

Veel mensen vinden het leuk om “iets met water” in hun tuin te hebben. Een vijver is niet altijd haalbaar. Soms is de bodem niet geschikt, of er zijn andere redenen waarom een vijver in de tuin niet wenselijk is zoals kleine kinderen of huisdieren die in het water zouden kunnen vallen. Wilt u toch een waterelement in de tuin dan zijn er gelukkig nog voldoende andere mogelijkheden.

Verzendkosten van uw bestelling:

  • tot 10 kg -> € 7.25
  • 10 tot 30 kg -> € 13,50
  • zwaarder dan 30 kg -> € 50,-

Is het totaalbedrag van uw bestelling 300,- of meer? Dan is de verzending gratis.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

Verrijk uw tuin met mooie waterelementen

Wanneer uw tuin er de ruimte voor biedt dan is een waterelement in uw tuin zeker een aanwinst. Kies bij voorbeeld voor een mooie watertafel met bijpassende LED verlichting. Vooral ’s avonds tijdens de schemering of in het donker biedt dit een prachtig schouwspel. Ook een rustig kabbelende waterval in de tuin kan een erg mooi effect geven. U kunt in onze webshop kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen als het gaat om waterelementen voor in uw tuin. Sommige daarvan zijn ook prima op een dakterras of balkon te plaatsen.

Kies een mooi waterelement voor in uw tuin

Wilt u ook eens wat anders in uw tuin? Kijk dan eens bij onze ruime sortering waterelementen voor in de tuin. Wanneer u vragen heeft over de wijze van plaatsing of wanneer u twijfelt over welke keuze u moet maken kunt u ons uiteraard altijd om advies vragen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-30269434. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken om uw vraag te stellen. Wij doen ons best om uw vraag dan zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.